Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar de inhoud
 2. Ga naar het menu Main-sectie's
 3. Ga naar tool Search
 4. Go to Help menu
 5. Ga naar menu Help
 6. Ga naar de lijst met sneltoetsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 

Geneesmiddelen

Contact

Sanofi Nederland

Kampenringweg 45E
2803 PE Gouda
Postbus 2043
2800 BD Gouda
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 18 255 7755
Fax: +31 18 255 7799

sanofi-aventis Netherlands B.V.

Sanofi Genzyme Nederland

Gooimeer 10
1411DD Naarden
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 35 699 1200
Fax: +31 35 694 3214

Sanofi Genzyme Nederland is onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Inhoud :

Jevtana®

(cabazitaxel)

 

Jevtana is een vorm van chemotherapie voor de behandeling van uitgezaaide, hormoon-ongevoelig (castratie-resistent) prostaatkanker nadat behandeling met eerdere chemotherapie op basis van docetaxel niet (meer) werkt. Jevtana is in combinatie met het middel prednison of prednisolon voor dit stadium van de ziekte geregistreerd. Jevtana wordt toegediend dmv. intraveneuze infusie.

Jevtana behoort tot de groep van anti-kanker geneesmiddelen die ‘taxanen’ worden genoemd. Het werkzame bestanddeel van Jevtana is cabazitaxel. Uit onderzoek is gebleken dat Jevtana in staat is de groei van prostaatkankercellen die niet meer reageren op docetaxel te remmen waardoor het verergering van de ziekte voor kortere of langere tijd kan voorkomen. Momenteel wordt nog veel onderzoek gedaan met Jevtana bij deze en andere vormen van kanker.

Jevtana wordt geleverd in de vorm van een 2-flacons verpakking; één flacon bevat een concentraat van cabazitaxel, de andere flacon bevat oplosmiddel om het concentraat te verdunnen en het definitieve infuus te bereiden.

Productinformatie over dit geneesmiddel vindt u in de Geneesmiddeleninformatiebank op de website van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.

SANL.CAB.16.09.0457

Module :

Corporate Information

Corporate Information