Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar de inhoud
 2. Ga naar het menu Main-sectie's
 3. Ga naar tool Search
 4. Go to Help menu
 5. Ga naar menu Help
 6. Ga naar de lijst met sneltoetsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 

Pers

Contact

Afdeling Communication

tel: 0182 – 557755

Inhoud :

Persruimte

Sanofi hecht veel waarde aan een goede communicatie met zowel het grote publiek als met professionals in de gezondheidszorg. Vertegenwoordigers van de media geven wij dan ook graag tekst en uitleg over onze organisatie, producten en ontwikkelingen.

 

Met vragen over Sanofi, onze producten, recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg – of andere vragen over ons vakgebied – kan de Pers terecht bij de afdeling Communications.

Geneesmiddel & Debat

Op Geneesmiddel & Debat vertellen wij hoe we invulling geven aan het op maatschappelijk verantwoorde wijze ontdekken, ontwikkelen, produceren en distribueren van onze geneesmiddelen. Iedere maand brengen wij een nieuwsbrief uit waarop u zich kunt abonneren.

Onderzoek & Praktijk

Onderzoek & Praktijk is een informatieplatform van Sanofi voor iedereen in Nederland belangstelling heeft voor klinisch geneesmiddelenonderzoek bij Sanofi.

www.Sanofi.com

Internationale persberichten vindt u op onze internationale website: www.sanofi.com

Laatste nieuws

Module :

Corporate Information

Corporate Information

 

Geneesmiddel en debat

Wij vertellen u graag hoe wij invulling geven aan het op maatschappelijk verantwoorde wijze omgaan met het ontdekken, ontwikkelen, produceren en distribueren van onze geneesmiddelen.