Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar de inhoud
 2. Ga naar het menu Main-sectie's
 3. Ga naar tool Search
 4. Go to Help menu
 5. Ga naar menu Help
 6. Ga naar de lijst met sneltoetsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 

Geneesmiddelen

Contact

Sanofi Nederland

Kampenringweg 45E
2803 PE Gouda
Postbus 2043
2800 BD Gouda
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 18 255 7755
Fax: +31 18 255 7799

sanofi-aventis Netherlands B.V.

Sanofi Genzyme Nederland

Gooimeer 10
1411DD Naarden
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 35 699 1200
Fax: +31 35 694 3214

Sanofi Genzyme Nederland is onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Inhoud :

Geneesmiddelen

Sanofi heeft wereldwijd meer dan 20 onderzoekscentra waar innovatieve geneesmiddelen worden ontwikkeld in de volgende therapeutische gebieden:

 

Cardiologie, Trombose, Oncologie, Centraal Zenuwstelsel, Diabetes / Metabole stoornissen, Interne geneeskunde en Vaccins.

Sanofi biedt maatwerk voor de gezondheidszorg door vernieuwende behandelingen, de ontwikkeling van innovatieve technieken en geneesmiddelen voor alle stadia van een ziekte om daarmee het welzijn van patiënten te vergroten en de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Een overzicht van onze innovatieve geneesmiddelen vindt u onderstaand:

Vaccins

Zelfzorggeneesmiddelen

Naast onze op recept verkrijgbare geneesmiddelen, hebben wij ook zelfzorggeneesmiddelen die in de drogisterijen en apotheken worden gekocht.

Voedingssupplementen

Tevens heeft Sanofi nog een aantal voedingssupplementen die verkrijgbaar zijn bij drogisterijen, gezondheidswinkels en reformwinkels verkrijgbaar zijn.

Zorgconcepten

Door het aanbieden van innovatieve zorgconcepten levert Sanofi Nederland een bijdrage aan het verbeteren van de zorgkwaliteit. Een van onze innovatieve zorgconcepten is care companion. Care companion is de meest vernieuwende, interactieve internettoepassing voor mensen met kanker en hun zorgverleners. Het biedt de individuele patiënt 24 uur per dag inzicht in zijn / haar ziektebeeld en persoonlijk zorgpad.

Vergoeding van geneesmiddelen

Zorgverzekeraars verschillen van elkaar, ook als het gaat om het vergoeden van geneesmiddelen. Uw medicijnen worden helemaal, gedeeltelijk of helemaal niet vergoed.

Module :

Corporate Information

Corporate Information