Snelle navigatie menu :

 1. Ga naar de inhoud
 2. Ga naar het menu Main-sectie's
 3. Ga naar tool Search
 4. Go to Help menu
 5. Ga naar menu Help
 6. Ga naar de lijst met sneltoetsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie over ons cookie beleid.

SLUITEN

Help-menu :

 1. Sanofi in de wereld |
   
 2. Onze websites |
   
 3. Groep websites |
   
 4. Contact |
 5. Sitemap |
 6. Hulp
 1. Lettergrootte

  Verminderen Verhogen  
 
 

Carrière

Contact

Sanofi Nederland

Kampenringweg 45E
2803 PE Gouda
Postbus 2043
2800 BD Gouda
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 18 255 7755
Fax: +31 18 255 7799

sanofi-aventis Netherlands B.V.

Sanofi Genzyme Nederland

Gooimeer 10
1411DD Naarden
info.nl@sanofi.com

Tel:  +31 35 699 1200
Fax: +31 35 694 3214

Sanofi Genzyme Nederland is onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Inhoud :

Carrière

Sanofi is een vooraanstaand en gediversifieerd bedrijf in de gezondheidszorg met aanwezigheid in meer dan 100 landen. Wij streven naar het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten en doen dit met heel veel passie.

 

Bij Sanofi vinden we persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zijn een bedrijf dat zich snel aanpast aan de veranderingen in de omgeving. Elementen waar we in de ontwikkeling van onze medewerkers naar kijken zijn: het lerend vermogen, de ambitie, engagement en capaciteiten die onze medewerkers hebben. Ons people development & talent proces begint met de ambitie van de medewerker zelf. Iedere medewerker bij Sanofi is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling. Jaarlijks stel je een ontwikkelingsplan op. De inhoud van dit plan bespreek je jaarlijks met je manager, waarbij gesproken wordt over je kwaliteiten en elementen die je wilt ontwikkelen. Afhankelijk van je ambitie, capaciteiten en je lerend vermogen bieden wij uitdagingen aan in de vorm van talent ontwikkelingsprogramma, stretch assignment of een overstap naar een andere functie in binnen of buitenland.

Een Stretch Assignment houdt in dat je tijdelijk bijkomende verantwoordelijkheden neemt in een andere functie, om zo de business nog beter te leren kennen en doorgronden. Op deze manier werken wij heel doelgericht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Genzyme en Merial vallen ook onder de Sanofi Groep waardoor eventuele Stretch Assigments of interne doorgroeimogelijkheden ook bij deze bedrijven mogelijk zijn. Doordat Sanofi een internationaal bedrijf is, kun je ook tijdelijk een functie in het buitenland vervullen en uiteraard zijn er ook internationale doorgroeimogelijkheden.

Module :

Corporate information

Corporate information