Sanofi Genzyme verlegt grenzen – ook bij de ontwikkeling van therapieën voor multiple sclerose (MS), oncologie, immunologie en zeldzame ziekten.

Sanofi Genzyme

Al ruim 30 jaar speelt Sanofi Genzyme een baanbrekende rol in de ontwikkeling van therapieën voor ‘zeldzame ziekten’. Zo’n vijf jaar geleden kwam daar multiple sclerose (MS) bij, met inmiddels twee geregistreerde behandelingen voor deze indicatie. Oncologie en immunologie zijn recent toegevoegd. Hiermee willen we een positieve bijdrage leveren aan het leven van patiënten en hun families.

Sanofi Genzyme Nederland

Sinds 1981 zetten we ons in voor de ontwikkeling en het beschikbaar maken van geneesmiddelen voor patiënten die nu nog niet, of niet voldoende, behandeld kunnen worden. Dat doen we met innovatieve therapieën die een belangrijke stap voorwaarts zijn in de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid en een actieve houding zijn de kern van onze bedrijfscultuur. In Nederland zetten we ons vrijwillig in voor meerdere activiteiten, vaak samen met één van onze partnerorganisaties waaronder ArenA MoveSRokjesdagloopMake a Difference Day en Spieren voor Spieren.

Sanofi Genzyme Nederland is integraal onderdeel van Genzyme Europe B.V.

Multiple sclerose

Zeldzame ziekten
Oncologie
Immunologie
Zeldzame bloedziekten