De belangrijkste persoon voor je eigen gezondheid en welzijn, dat ben je zelf. Daarom ontwikkelen en verstrekken we zelfzorgoplossingen, zodat iedereen zijn of haar persoonlijke gezondheid in eigen handen kan nemen.

Zelfzorg heeft de toekomst

De praktijk laat zien dat zelfzorg duidelijk positieve gevolgen heeft voor de gezondheid. Ook levert het een positieve bijdrage aan betaalbare gezondheidszorg. De regie voeren over je eigen gezondheid zal de komende jaren steeds belangrijker worden. De toename van vrij verkrijgbare producten zorgt er daarbij voor dat mensen dagelijks hun gezondheidsconditie beter kunnen sturen.

Positie versterkt

Binnen de zogenaamde Consumer Healthcare (CHC) heeft Sanofi een veelzijdig aanbod. We hebben onze positie in dit segment versterkt op het gebied van vitaminen, mineralen, en supplementen, cough & cold, digestive health en pijn. Dit mede dankzij een overname van het CHC-onderdeel van het bedrijf Boehringer Ingelheim in 2017. Naast geneesmiddelen die op recept verkrijgbaar zijn, bieden we ook zelfzorggeneesmiddelen en voedingssupplementen die in drogisterijen en apotheken beschikbaar zijn.

Sanofi CHC Open Innovation

Heb je een innovatieve oplossing, een baanbrekend project of product binnen Consumer Healthcare? Sanofi CHC Open Innovation is de juiste partner voor de ontwikkeling van vernieuwende zorgoplossingen. Lees over de mogelijkheden en alle informatie.