Cardiovasculaire aandoeningen


Cardiovasculaire aandoeningen
Cardiovasculaire aandoeningen zijn één van de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd volgens de Wereldgezondheidorganisatie. Cardiovasculaire aandoeningen zijn beter bekend als hart- en vaatziekten. Nederland telt ruim 1 miljoen mensen die aan hart- en vaatziekten lijden.

Naast stoppen met roken, verminderen van zoutinname en vermijden van alcohol, zijn leefstijl en dieet belangrijk om het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Voor mensen voor wie bovengenoemde maatregelen niet voldoende zijn, is Sanofi toegewijd om nieuwe en effectieve behandelmethoden te ontwikkelen. Met een langdurige geschiedenis in cardiovasculaire aandoeningen streeft Sanofi ernaar om geneesmiddelen te ontwikkelen die innovatief, geïntegreerd en gepersonaliseerd zijn. Ons doel is om de zorg en de kwaliteit van leven van deze patiënten altijd te blijven verbeteren.

Sanofi is al bijna honderd jaar actief in de behandeling van cardiovasculaire aandoeningen en heeft op zowel wetenschappelijk als medisch vlak veel vooruitgang geboekt.

Meer weten over cardiovasculaire aandoeningen? Kijk op de corporate website