Diabetes

Diabetes
Wereldwijd lijden meer dan 400 miljoen mensen aan diabetes. Diabetes is een chronische ziekte door die wordt veroorzaakt door een tekort aan insuline (type 1) of omdat het lichaam onvoldoende reageert op de geproduceerde insuline waardoor het suikergehalte in het bloed te hoog is (type 2). Diabetes is één van de grootste uitdagingen voor de gezondheidszorg, voornamelijk in ontwikkelingslanden. Dit komt door de toename van overgewicht en onze passieve leefstijl. Driekwart van de mensen met diabetes wonen in laag- en middeninkomens landen. Diabetes type 2 komt bij 90% van de mensen met diabetes voor.
Diabetes
Al jarenlang werkt Sanofi aan zorgoplossingen voor mensen met diabetes. Benieuwd wat Sanofi nog meer doet binnen de diabeteszorg? Kijk voor meer informatie op de corporate website

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies voor websitestatistieken. Met behulp van die informatie kunnen wij de website en de navigatie daarop verbeteren, naar de behoeften van onze bezoekers. Wilt u meer informatie over ons cookie beleid? Klik dan hier.

OK