Sanofi Genzyme Specialty Care

Sanofi Genzyme Specialty Care
Al ruim 30 jaar speelt Sanofi Genzyme een baanbrekende rol in de ontwikkeling van therapieën voor zogenoemde ‘zeldzame ziekten’. Zo’n vijf jaar geleden kwam daar multiple sclerose (MS) bij, met inmiddels twee geregistreerde behandelingen voor deze indicatie. Recent is de focus op oncologie en immunologie toegevoegd. Hiermee wil Sanofi Genzyme een positief verschil maken in het leven van deze patiënten en hun families. Sinds 1981 zet Sanofi Genzyme zich in voor de ontwikkeling en het beschikbaar maken van geneesmiddelen voor patiënten die nu nog niet, of niet voldoende, behandeld kunnen worden.

Het portfolio van Sanofi Genzyme bestaat uit innovatieve therapieën, die in landen over de hele wereld voor patiënten beschikbaar worden gemaakt. Deze therapieën staan voor significante stappen in de geneesmiddelenontwikkeling.

Meer informatie en achtergrond over Sanofi Genzyme vind je op de corporate website www.sanofigezyme.com.


Sanofi Genzyme Nederland
Sanofi Genzyme Nederland is als vestiging een integraal onderdeel van Genzyme Europe B.V. Sanofi Genzyme Nederland zorgt ervoor dat patiënten in Nederland optimale beschikking hebben tot de behandelingen van Sanofi Genzyme. De focus ligt op behandeling van zeldzame ziekten, MS, oncologie en immunologie.


Betrokkenheid Sanofi Genzyme Nederland
Maatschappelijke betrokkenheid en een actieve houding vormen de kern van de bedrijfscultuur van Sanofi Genzyme. In Nederland zet Sanofi Genzyme zich vrijwillig in voor meerdere activiteiten, vaak samen met één van onze partnerorganisaties, waaronder ArenA MoveS, Rokjesdagloop, Make a Difference Day en Spieren voor Spieren.
Multiple sclerose 
Zeldzame ziekten
Immunologie
Zeldzame bloedziekten

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies voor websitestatistieken. Met behulp van die informatie kunnen wij de website en de navigatie daarop verbeteren, naar de behoeften van onze bezoekers. Wilt u meer informatie over ons cookie beleid? Klik dan hier.

OK