Zelfzorg

Zelfzorg
Een gezonde bevolking begint met persoonlijke gezondheid. Bij Sanofi zijn wij van mening dat je zelf de belangrijkste persoon bent voor je eigen gezondheid en welzijn. Daarom zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen en verstrekken van zelfzorgoplossingen zodat mensen hun persoonlijke gezondheid in eigen handen nemen.

Zelfzorg resulteert in significant betere gezondheid en houdbare gezondheidssystemen. De komende jaren zal het steeds belangrijker worden om mensen in staat te stellen om de baas te zijn over hun eigen gezondheid. De toename van vrij verkrijgbare producten zorgt ervoor dat mensen hun dagelijkse gezondheidsconditie beter kunnen managen.

Sanofi is aanwezig in Consumer Healthcare (CHC) met breed portfolio aan producten. Op 1 januari 2017 is het CHC onderdeel van Boehringher Ingelheim overgenomen. Hiermee is de positie van Sanofi versterkt op het gebied van vitaminen, mineralen, en supplementen, cough & cold, digestive health en pijn.

Naast geneesmiddelen die op recept verkrijgbaar zijn, hebben wij ook zelfzorggeneesmiddelen en voedingssupplementen die in de drogisterijen en apotheken beschikbaar zijn.

Heeft u een innovatieve oplossing, project of product in consumer healthcare? Sanofi CHC Open Innovation is de juiste partner voor de ontwikkeling van baanbrekende zorgoplossingen. Kijk hier voor alle informatie en mogelijkheden.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de corporate website

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies voor websitestatistieken. Met behulp van die informatie kunnen wij de website en de navigatie daarop verbeteren, naar de behoeften van onze bezoekers. Wilt u meer informatie over ons cookie beleid? Klik dan hier.

OK