Werken bij Sanofi

Lachende vrouw
Carrière
Sanofi is een vooraanstaand en divers bedrijf in de gezondheidszorg met aanwezigheid in meer dan 100 landen. Wij streven naar het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen en doen dit met heel veel passie.Bij Sanofi vinden we persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk.

We zijn een bedrijf dat zich snel aanpast aan de veranderingen in de omgeving. Elementen waar we in de ontwikkeling van onze medewerkers naar kijken zijn: het lerend vermogen, de ambitie, engagement en capaciteiten die onze medewerkers hebben. Ons people development & talent proces begint met de ambitie van de medewerker zelf. Iedere medewerker bij Sanofi is eigenaar van zijn eigen ontwikkeling. Jaarlijks stel je een ontwikkelingsplan op. De inhoud van dit plan bespreek je jaarlijks met je manager, waarbij gesproken wordt over je kwaliteiten en elementen die je wilt ontwikkelen. Afhankelijk van je ambitie, capaciteiten en je lerend vermogen bieden wij uitdagingen aan in de vorm van talent ontwikkelingsprogramma, stretch assignment of een overstap naar een andere functie in binnen of buitenland.

Een Stretch Assignment houdt in dat je tijdelijk bijkomende verantwoordelijkheden neemt in een andere functie, om zo de business nog beter te leren kennen en doorgronden. Op deze manier werken wij heel doelgericht aan de ontwikkeling van onze medewerkers.  Doordat Sanofi een internationaal bedrijf is, kun je ook tijdelijk een functie in het buitenland vervullen en uiteraard zijn er ook internationale doorgroeimogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies voor websitestatistieken. Met behulp van die informatie kunnen wij de website en de navigatie daarop verbeteren, naar de behoeften van onze bezoekers. Wilt u meer informatie over ons cookie beleid? Klik dan hier.

OK