Vrolijke groep kinderen die op een bankje zittenT
Verantwoord ondernemen

Sanofi handelt op ethische en verantwoorde wijze om zowel vandaag als morgen een gezondheidspartner te zijn. Sanofi houdt zich aan alle verdragen die zijn opgesteld voor het opzetten en uitvoeren van onderzoek en internationale wet- en regelgeving. Daarnaast heeft Sanofi eigen gedragscodes die wereldwijd moeten worden toegepast. Sanofi is transparant over haar klinisch onderzoek. Alle fase II, III en IV onderzoeken (anders dan verkennende onderzoeken) worden binnen 21 dagen na de inclusie van de eerste patiënt op de wereld databank Clinicaltrials.gov vermeld. Deze databank is voor iedereen kosteloos toegankelijk.

Bij al onze activiteiten staat de patiënt centraal, vanuit een visie op duurzame ontwikkeling die draait rond de vier principes Patient, People, Ethics en Planet.

Onze betrokkenheid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), dat bepalend is bij alles wat we ondernemen, berust op vier prioriteiten:

  • Patient: de patiënt staat centraal binnen de activiteiten van Sanofi;
  • People: onze collega’s en de lokale gemeenschappen;
  • Ethics: de morele principes die aan de basis liggen van onze beslissingen, keuzes en handelingen;
  • Planet: onze verplichting om milieubewust te handelen omdat het milieu ons allen aanbelangt.

Lees meer hierover op onze Corporate Sanofi website Verantwoord ondernemen

We zoeken continu naar een balans tussen toegang tot gezondheidszorg, innovatie, respect voor individuele eigendomsrechten en duurzame gezondheidssystemen. Vanwege onze prestaties op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat Sanofi in de belangrijkste indexen wereldwijd:

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies voor websitestatistieken. Met behulp van die informatie kunnen wij de website en de navigatie daarop verbeteren, naar de behoeften van onze bezoekers. Wilt u meer informatie over ons cookie beleid? Klik dan hier.

OK